marketing si publicitate brasov

SUNTEM

Suntem un colectiv tanar si pasionat, cu o expertiza solida de peste 15 ani in marketing, design grafic, continut scris, dezvoltare web, fotografie si videografie, care adapteaza strategiile de promovare in paralel cu dezvoltarea galopanta a mediului online. Suntem flexibili, prietenosi si ne place sa facem lucrurile cat mai usoare pentru afacerea ta!

Cu multa perspicacitate, competente tehnice si cu o uriasa experienta in promovarea traditionala si digitala, echipa noastra de dezvoltatori talentati, designeri si manageri de proiect, vor conlucra direct cu tine pentru a crea acea strategie de promovare personalizata, ce iti va aduce rezultate pe masura.

CREDEM

Consideram ca respectul profesional este primordial, de aceea ti-l acordam si ti-l solicitam implicit. Credem cu tarie ca factorul – cheie care va asigura succesul unei campanii de promovare sau a unui mesaj publicitar este comunicarea. Informatia bruta despre produsele sau serviciile tale, este cernuta de catre expertii nostri in comunicare, iar ceea ce emitem in spatiul exterior trebuie sa transmita intotdeauna decenta, seriozitate si profesionalism:

Decenta

livram mesajul consumatorilor intr-un limbaj adecvat

Seriozitate

mesajul garanteaza realitatea

Profesionalism

ne asumam calitatea mesajului dpdv tehnic si strategic

VALORI

Acordam cea mai mare atentie pentru a implementa fiecarui proiect valorile pe care ne bazam:

Profesionalism in analiza scopului campaniilor si elaborarea strategiei optime de marketing, digital sau traditional

Empatie cu utilizatorii produselor sau serviciilor tale pentru a le putea oferi experienta dorita

Angajament pentru implementarea riguroasa a strategiei de marketing, pentru a fi in concordanta cu obiectivele campaniei

Creativitate pentru a impresiona, a capta si a convinge publicul tau tinta

Calitate in furnizarea solutiilor sau a serviciilor propuse

Inovatie in gasirea celor mai noi si compatibile instrumente necesare pentru o campanie de succes

Perspicacitate in analiza timpurie a rezultatelor, in adaptarea sau readaptarea mesajelor pentru a ajunge la rezultatele dorite