DEZVOLTARE WEB

Diferentiat si bine executat

Indiferent daca website-ul tau este deja prezent online sau daca abia acum vrei sa il lansezi, la Magicos Studios iti oferim servicii de consultanta web bazate pe cunostinte tehnice si pe componente solide de marketing online, astfel incat afacerea ta sa beneficieze de o pozitionare cat mai buna in spatiul virtual.
In situatia in care ai deja un site de prezentare sau un magazin online functional, dar nu esti multumit de rezultate sau de vanzarile obtinute, analiza noastra va cuprinde toate aspectele implicate – trafic, numar vizitatori, structura, design, cuvinte-cheie, continut scris etc, factori in functie de care iti vom prezenta varianta optima pentru imbunatatirea prezentei online, cresterea in ranking si generarea conversiilor.

01
CONSULTANTA
CONSULTANTA

01 CONSULTANTA WEB

Daca doresti sa fii prezent online cu business-ul tau si ai nevoie de un site pentru a-ti prezenta produsele sau serviciile, procesul de consultanta pe care ti-l oferim implica in prima faza discutii concrete despre piata in care activezi, scopul pe care il ai si obiectivele de marketing pe care vrei sa le atingi. In urma colectarii acestor informatii initiem progresiv toate fazele premergatoare implementarii proiectului - audit pe domeniu, analiza concurenta, infrastructura, securitate, mentenanta etc, pentru a-ti putea oferi versiunea perfecta, personalizata a viitorului tau website sau magazin online.
02
MENTENANTA
MENTENANTA

02 MENTENANTA WEB

Cand detii un website sau un magazin online, cu siguranta ai nevoie de un serviciu de mentenanta externalizat. Echipa Magicos Studios detine expertiza si competentele necesare pentru a te ajuta in mentinerea site-ului tau in parametrii corecti si in cea mai actualizata versiune a sa.
Problemele tehnice pot aparea oricand, poate datorita unui mod de operare defectuos in interfata site-ului, sau poate prin anumite procedee eronate de actualizare ale informatiilor online de catre angajati. Un website este un organism viu supus interactiunilor permanente cu vizitatorii, si din acest motiv, ii oferim atentie permanenta, intretinere si suport de specialitate pentru diverse actiuni ca update-uri de module, devirusare, verificari de functionalitate, brese de securitate, back-up-uri, introducere sectiuni noi s.a.m.d.
03
E-COMMERCE
E-COMMERCE

03 MAGAZINE ONLINE

In prezent, un procent covarsitor al populatiei doreste sa cumpere produse sau servicii printr-un simplu click, asa ca prezenta magazinelor online este tot mai pregnanta. Cand decizi ca business-ul tau trebuie sa fie online pentru a-ti genera comenzi substantiale, dar fara sa iti bati capul cu o echipa intreaga de vanzari, suntem la dispozitia ta!

Specialistii Magicos Studios stiu cum sa creeze si sa dezvolte un magazin online original care sa te pozitioneze pe primele locuri in cautarea pe Google: design unic, responsive si adaptat pentru toate dispozitivele, integrare automatizata cu sistemul de gestiune intern, solutii de plata online sau servicii de curierat integrate.
In plus, punem un mare accent pe integrarea modulelor pentru marketing care iti vor creste rata de conversie a magazinului, precum si pe componentele necesare pentru SEO, astfel incat platforma sa fie usor indexabila de catre motoarele de cautare, si sa atraga implicit trafic.

04
PREZENTARE
PREZENTARE

04 BLOG SI PREZENTARE

Scopul unui site de prezentare este sa expuna intr-un mod cat mai atractiv serviciile sau produsele unei companii catre vizitatorii online, oferindu-le informatii complete si corecte, detalii, descrieri, beneficii, si, dupa caz, costuri.
Echipa Magicos Studios iti creeaza acea carte de vizita care preia conceptul afacerii si il transpune online, cu focus pe publicul tau tinta si pe actiuni concrete din partea acestuia, respectiv conversii / vanzari.
Dezvoltam website-uri de prezentare cu design unic si personalizat, cu componente variate: pagini, articole, categorii, imagini, galerii foto & video, formulare de contact, sectiuni de slideshow sau interactive, servicii de localizare pe harta, linkuri pentru Social Media, blog etc.
05
APLICATII
APLICATII

05 APLICATII WEB

In prezent tot mai multe companii trec la un mod de lucru bazat pe cloud si pe retele, iar aplicatiile web personalizate permit eficientizarea operatiunilor si reducerea costurilor, prin eliminarea problemelor de spatiu, stocare sau compatibilitate intre sistemele de operare.
Fiind usor accesibile, indiferent de locatie sau dispozitiv, aplicatiile online cum ar fi procesoarele de text sau foile de calcul, ofera aceeasi functionalitate ca si versiunile de desktop, putand fi accesate simultan de catre toti utilizatorii care colaboreaza pe proiecte sau lucreaza la documente comune.
06
NEWSLETTER
NEWSLETTER

06 RETELE SOCIALE

Social Media este unul dintre instrumentele de baza esentiale ale marketingului online. Este important ca afacerea ta sa fie prezenta si activa pe Social Media, indiferent ca esti prezent pe piata de multi ani sau abia acum te lansezi.
Social Media este astazi vitala pentru cele mai mari branduri, iar cu o strategie de comunicare si marketing personalizata, te ajutam sa ajungi exact la publicul tau tinta si sa iti plasam business-ul pe traiectoria corecta. Chiar daca explozia retelelor sociale pare ca a saturat piata, prin postari constante si implementarea stricta a unui plan editorial, reputatia brandului tau va avea doar de castigat pe termen lung.
Social Media cuprinde actiuni diverse cum ar fi promovarea blogului sau website-ului tau pe pagina de Facebook, publicarea fotografiilor profesioniste cu produsele tale pe Instagram, publicarea video-urilor de prezentare pe canalul de YouTube, dar nu numai!
La Magicos Studios facem brand awareness, crestem interactiunile cu followerii tai, cream comunitati si scriem continut dedicat pe nisa ta de piata, care sa genereze actiuni din partea urmaritorilor. Totul intr-un mod creativ... caci “Sky is the limit”!
 • 01
  CONSULTANTA
 • 02
  MENTENANTA
 • 03
  E-COMMERCE
 • 04
  PREZENTARE
 • 05
  APLICATII
 • 06
  NEWSLETTER

SERVICIUL NOSTRU DE CONSULTANTA ESTE GRATUIT!

Implementăm soluții digitale ce îmbunătățesc experiența omnichannel a potențialilor tai clienți

PROCESUL

1. Te asteptam la sediul nostru sau venim noi la tine
2. Ne povestesti pe scurt despre afacerea ta
3. Ne transmiti obiectivele tale
4. Iti oferim sfaturi avizate
5. Iti prezentam succint arhitectura web