MARKETING ONLINE

NU ESTI SIGUR DE STRATEGIA TA DE MARKETING ONLINE?

Iti studiem concurența, pentru a detecta oportunități, iti înțelegem și analizăm afacerea ta pentru a putea defini atributele care te fac diferit și, prin urmare, principalele argumente de vânzări, te ajutăm să iti definesti publicul țintă și, în final, vă propunem un plan de acțiunea pe care poti activa.

01
CONSULTANTA
CONSULTANTA

01 CONSULTANTA

Serviciile de consultanta in marketing reprezinta un pilon de baza in reusita unei campanii de promovare. Printr-o comunicare deschisa aflam in primul rand care sunt obiectivele tale si ce anume doresti sa obtii – renume pentru brand, pozitionare pe piata, clienti pe website. In continuare, analizam atenti specificul afacerii tale, concurenta ta directa, cautam diferentiatorul care te face unic pe piata, identificam publicul tinta si trasam directiile generale de lucru. Astfel, evidentiem toate plusurile si minusurile intr-o holograma, in baza careia putem sa generam o schita corecta a strategiei de comunicare si marketing.
02
STRATEGIE
STRATEGIE

02 STRATEGIE

In baza datelor colectate si a analizei preliminare efectuate in cadrul procesului de consultanta, echipa noastra de specialisti din domeniul creativ – marketing, SEO, design grafic, foto-video, social media, comunicare - conlucreaza pentru gasirea celei mai potrivite strategii online pentru afacerea sau brandul tau, in deplina concordanta cu strategia de business.
Strategia online este un organism viu care, desi se bazeaza pe date cunoscute, fixe, ca obiectivul campaniei, pozitionarea pe canale sau durata expunerii, trebuie sa ia in considerare realitatea din piata si modul de reactie al potentialilor. In acest context, campaniile pe care le coordonam sunt re-adaptate prompt si reconfigurate pentru atingerea cu succes a scopului.
03
REMARKETING
REMARKETING

03 REMARKETING

Atunci cand dorim ca mesajele campaniei sa genereze mai multe interactiuni, printr-o campanie de remarketing putem sa convertim potentialii nehotarati in clienti-cumparatori.
Chiar daca persoanele care ti-au vizitat website-ul au fost interesate de produsele tale, insa au decis sa renunte la achizitie sau sa amane procesul de cumparare, mesajele reclamelor initiate prin remarketing ii vor determina sa treaca la actiune. Indiferent pe ce retele vor fi acestia prezenti, anunturile de publicitate isi vor face simtita prezenta si vor crea acea conexiune vizuala cu brandul sau afacerea ta, inlocuind cu succes discursurile unei echipe de vanzari directe si generand rezultate, conversii.
04
POZITIONARE WEB (SEO)
POZITIONARE WEB (SEO)

04 POZITIONARE WEB

“Search Engine Optimization” - prescurtat SEO, este o componenta a “Search Engine Marketing” - SEM, doua notiuni al caror scop este de a asigura cea mai buna vizibilitate online pentru business-ul tau si, implicit, sa iti aduca trafic.
Un bun SEO poate face diferenta intre afisarea si pozitionarea afacerii tale pe primele pagini ale motoarelor de cautare. Aceasta componenta de marketing consta in crearea unui continut de calitate pe website-ul tau, de optimizarea eficienta a acestuia prin articole de blog, descrieri ale serviciilor sau produselor, de setarea cuvintelor-cheie care iti pot transforma business-ul intr-unul de success, de optimizarea vitezei de incarcare a website-ului si de multe alte componente off-site, ca backlink-uri, partajari pe social media, etc.
Pe de alta parte, tehnica SEM include tactici precum reclamele sponsorizate sau componente de social media marketing, care sunt eficiente cand va doriti vizibilitate imediata, cu rezultate mai rapide decat prin optimizarea SEO.
05
PAY PER CLICK
PAY PER CLICK

05 CAMPANII PPC

PPC este prescurtarea de la termenul “Pay Per Click” si reprezinta una dintre modalitatile de promovare online considerate eficiente, in adevaratul sens al cuvantului.
Atunci cand ai nevoie sa iti faci rapid business-ul cunoscut pe online, sa atragi trafic relevant si, efectiv, sa faci vanzari, PPC este una dintre solutiile pe care le recomandam. Realmente, aloci un buget lunar dar platesti anunturile doar atunci cand potentialul tau client trece la actiune: te suna, face o rezervare, cumpara un produs sau intra pe formularul de comanda de pe website-ul tau.
Asadar, indiferent daca doresti sa promovam cautarea companiei tale pe Google, sa afisam bannere tip display pe site-uri, video-uri pe YouTube, sau sa publicam anunturi pe Facebook, echipa noastra conlucreaza pentru stabilirea corecta a obiectivelor campaniei, setarea targetului, crearea anunturilor (texte si imagini) si optimizarea constanta a campaniilor.
06
RETELE SOCIALE
RETELE SOCIALE

06 RETELE SOCIALE

Social Media este unul dintre instrumentele de baza esentiale ale marketingului online. Este important ca afacerea ta sa fie prezenta si activa pe Social Media, indiferent ca esti prezent pe piata de multi ani sau abia acum te lansezi.
Social Media este astazi vitala pentru cele mai mari branduri, iar cu o strategie de comunicare si marketing personalizata, te ajutam sa ajungi exact la publicul tau tinta si sa iti plasam business-ul pe traiectoria corecta. Chiar daca explozia retelelor sociale pare ca a saturat piata, prin postari constante si implementarea stricta a unui plan editorial, reputatia brandului tau va avea doar de castigat pe termen lung.
Social Media cuprinde actiuni diverse cum ar fi promovarea blogului sau website-ului tau pe pagina de Facebook, publicarea fotografiilor profesioniste cu produsele tale pe Instagram, publicarea video-urilor de prezentare pe canalul de YouTube, dar nu numai!
La Magicos Studios facem brand awareness, crestem interactiunile cu followerii tai, cream comunitati si scriem continut dedicat pe nisa ta de piata, care sa genereze actiuni din partea urmaritorilor. Totul intr-un mod creativ... caci “Sky is the limit”!
07
EMAIL MARKETING
EMAIL MARKETING

07 EMAIL MARKETING

Serviciile de e-mail marketing reprezinta unul dintre cele mai profitabile instrumente de promovare, cu cea mai mare rata de conversie. E-mail marketingul inseamna sa comunici cu persoanele pe care le-ai convins sa se aboneze la newsletter si sa le fidelizezi pe termen lung. Marele avantaj al acestui canal de comunicare este ca mesajele tale sunt personalizate si ajung exact la publicul tau tinta.
Expertii in continut scris si design grafic ai echipei Magicos Studios, stiu sa iti puna corect in pagina promotiile, noutatile sau evenimentele pe care le pregatesti pentru clientii tai, si astfel, sa sustina strategia de marketing online. Scopul integrarii serviciilor de e-mail marketing in mixul de marketing deja implementat este unul singur: succes si conversii pe toate canalele online!
 • 01
  CONSULTANTA
 • 02
  STRATEGIE
 • 03
  REMARKETING
 • 04
  POZITIONARE WEB (SEO)
 • 05
  PAY PER CLICK
 • 06
  RETELE SOCIALE
 • 07
  EMAIL MARKETING
magicos studios partener google
magicos studios - agentie de marketing
magicos studios google ads

SERVICIUL NOSTRU DE CONSULTANTA ESTE GRATUIT!

Implementăm soluții digitale ce îmbunătățesc experiența omnichannel a potențialilor tai clienți

PROCESUL

1. Te asteptam la sediul nostru sau venim noi la tine
2. Ne povestesti pe scurt despre afacerea ta
3. Ne transmiti obiectivele tale de marketing
4. Iti oferim sfaturi avizate
5. Iti prezentam succint strategia optima de marketing